DIN BEGRAVINGSBYRÅ PÅ EKERÖ

PLANERA BEGRAVNING


När en anhörig avlider förändras livet radikalt.
Det är många frågor och funderingar som dyker upp. Vi på Mälarö Begravningsbyrå kan hjälpa er med allt det praktiska runt en begravning. Vi kan hjälpa er med hela eller delar av begravningen. En del känner att man vill göra mycket själva. Det är era önskemål som styr vårt arbete. För er trygghet erbjuder vi alltid fasta priser på våra tjänster för att det skall vara tydligt för dig som beställare.

KONTAKT MED BYRÅN


Många funderar över hur kontakten med begravningsbyrån går till och vad som händer därefter. Vi strävar alltid efter att det är era önskemål och villkor som styr vårt uppdrag som rådgivare. Vissa känner att man vill gå igenom det praktiska genom att träffas vid ett personligt möte på vårat kontor eller i er egen hemmiljö. En del väljer också att boka allting direkt över telefon eller via mail.
Det finns inget rätt eller fel.

begravning ekerö

JURIDIK FÖR HELA LIVET


Juridik i samband med dödsfall är oftast förenat med många olika tankar och funderingar. Våra familjejurister på Mälarö Begravningsbyrå kan hjälpa er med hela livets juridik. Vad är egentligen en bouppteckning? När måste man göra den? Vad händer om det inte finns pengar till begravningen?

Hur gör vi med testamentet och arvet? Hur upprättar jag ett gåvobrev eller ett testamente? Vi hjälper

er att utforma korrekta juridiska dokument, som är mycket viktigt eftersom man annars riskerar att få handlingarna ogiltigförklarade i framtiden, vilket kan ge stora och oförutsedda konsekvenser.

När det gäller försäljning av bostad samarbetar vi med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på Ekerö. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha mer information.


bouppteckning ekerö
dödsbo ekerö
arvskifte ekerö
testamente ekerö
dödsbo ekerö

FÖRVALTNING

ARVSKIFTE

TESTAMENTE

FÖRSÄLJA BOSTAD

BOUPPTECKNING